Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-14-2020, 10:42 AM
slubbe slubbe is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
slubbe has 10 reputation points
Default ACCS Email error

Hi all,


We are trying to get the email working in Avaya ACCS 7.1.0.3 using O365 but we keep on getting Logon Failure: Unknown Username or Bad password error.


We are able to login to the mailbox via outlook web access or using a third party email client with the given credentials.


We have tried POP3 with Cleartext, TLS and StartTLS, as well IMAP with TLS and StartTLS.


Any suggestions on what could be the problem here?
Reply With Quote
Reply

Tags
accs, o365

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:14 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.