Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2010, 10:11 PM
ppsasheej ppsasheej is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
ppsasheej has 10 reputation points
Default PRI Disconnection withG430 Gateway

I have installed S8300 server on G430 gateway with CM 5.2.1.

The isssue is the call will disconnect(All the channel wiill disconnect) while we are on call. There is no further hardware alarms or nothing showing on the system. exept getting a network failure on CM deniel event.

Guys do anybody has this issue, i have replaced it with G450 it seems it working fine.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2010, 01:19 AM
jjoshi jjoshi is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
jjoshi has 10 reputation points
Default

Hi,

This needs deeper troubleshooting for which an AVAYA Support Ticket should be opened. There can be various causes of what you faced with G430.
It can be even a service provider issue as well where it tells AVAYA to drop all the calls for a moment due to the network congestion at their end.
It can very well be the issue with that specific G430 as well and another G430 would not cause a similar issue.
Sometimes such all calls drop due to the bandwidth issues at the service provider end though the bandwidth is available at G430 end.

A detailed troubleshooting is required where an AVAYA Backbone Engineer can login to the system, see the errors / events and also set some high level traces to identify what exactly is causing the problem

So again, as I mentioned above, I would recommend a formal AVAYA Support Troublesooting ticket to be raised and send it to AVAYA Backbone team with all the basic issue information and system details.

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:49 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.