Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   ACR Screen Recording - Recording only portion of screen (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=6552)

nelr 06-03-2015 06:23 AM

ACR Screen Recording - Recording only portion of screen
 
Hi all,

Avaya Contact Recorder version 12

I have an issue where only a part of the screen is being recorded for a particular user.

It used to work fine, then we did some configuration to integrate the ACR with a Proactive Contact 5.1 dialer. According to the user, the issue seems to have started only then.

The recording only plays back the top left half of the screen, and shows the exact same screen just below, as if 2 screens were recorded, but displays exactly the same as the first screen.

I'm not exactly sure what to look for. Could anybody please guide me to a point where I can start looking.

Thanks in advance.

singh46 06-05-2015 07:53 AM

Hi Nelr,

Please try to update/re-install the screen capture on the Agents desktop and then test.

Regards,
Jatinder Singh

nelr 06-11-2015 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by singh46 (Post 17823)
Hi Nelr,

Please try to update/re-install the screen capture on the Agents desktop and then test.

Regards,
Jatinder Singh

Thanks. I have suggested this to my customer. Awaiting their feedback.


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.